Stolarija

PVC stolarija se izrađuje od plastičnog materijala (polivinilhlorida) dobijenog iz prirodnih sirovina soli i nafte. U odnosu na aluminijumsku stolariju odlikuju je slične tehničke karakteristike, ali i nešto niža cena, što je čini veoma privlačnom za svaki objekat. Glavne prednosti PVC stolarije su visok odnos cene i kvaliteta i održavanje kao i dugotrajnost jer materijali od kojih se izradjuje PVC stolarija nisu podložni koroziji i na njih ne utiču spoljni faktori. Ako odmah i bez razmišljanja zamenite vaše stare i propale prozore – novim od PVC profila – uštedećete i do 50% na grejanju, a investicija će vam se isplatiti za 3 do 5 godina. Zahvaljujući vazdušnim komorama i dihtunzima, naši prozori imaju dobre termoizolacione i zvučne karakteristike što prouzrokuje smanjenje potrošnje energije, kako za grejanje tako i za hlađenje unutrašnjeg prostora a samim tim doprinose zaštiti životne sredine. Takodje, dobre karakteristike naših profila u kombinaciji sa dvoslojnim ili troslojnim staklom, koje može biti punjeno argonom, može doprineti značajnom smanjenju spoljašnje buke. Zbog toga je veoma bitno napraviti pravi izbor stolarije prilikom izgradnje novih i adaptacije starih objekata. Sip stolarija Vam nudi dve vrste PVC profila:
Roloplast PVC profili domaće proizvodnje
Trocal PVC profili proizvedeni u Nemačkoj
Takodje,nudimo Vam i dve vrste okova:
Roto okovi proizvedi u Nemačkoj
Winkhaus takodje nemačke proizvodnje
Od drugih nas izmedju ostalog izdvaja i:
• Besplatne konsultacije i uzimanje mera
• Besplatna isporuka
• Besplatna montaža nove i demotaža stare stolarije
• Besplatno odnošenje Vaše stare stolarije
Izaberite SiP i nećete se pokajati!

roletne roletne roletne
roletne

Roletne

Roletne upotpunjuju prozor do funkcionalne celine. Nezavisno od tipa prozora koji odaberete, roletnama Vi:
• obezbeđujete odgovarajuću zaštitu od sunca;
• obezbeđujete vašem domu određenu svežinu tokom leta ;
• dobijate dodatnu termoizolaciju preko zime;
• dobijate zaštitu od buke;
• dobijate zaštitu od radoznalih pogleda;
• obezbeđujete dodatnu sigurnost.
Kada je reč o održavanju ono praktično da i nepostoji. Potrebno je samo povremeno oprati ili prebrisati zastor običnom vodom.
Roletne delimo u dve grupe:
• ALU roletne
• PVC roletne
Aluminijske roletne su najkvalitetnija zaštita od sunčeve svetlosti, a istovremeno imaju funkciju zvucne kao i termo izolacije. Izradene su od plastificiranog aluminijuma punjenog sa poliuretanskom penom, koja osigurava maksimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju, zaštitu prozora i postojanost boja. Širine lamela : 39mm, 42mm, 55mm. PVC roletne su izradjene od plastičnih lamela sa duplim zidom. Širine lamela su: 34mm, 37mm, 50mm.

Mogućnost ugradnje elektromotora

Rolo garažna vrata

Rolo aluminijumska vrata se izrađuju od aluminijumskih lamela, debljine 1,9 cm, ispunjenih poliuretanom, što im daje toplotnu izlociju, a aluminijumske vođice sa četkicama im pružaju bešumnost pri radu. Ovaj tip vrata zbog mugućnosti montiranja spolja i iznutra ima široku primenu u građevinarstvu, i može se koristiti za industrijske objekte, garaže, kao i zaštita za lokale. Rolo aluminijumska vrata se izrađuju u više boja i imaju mogućnost ugradnje prozora, perforacija kao i ventilacionih otvora.
Otvaranje i zatvaranje vrata je moguće sa centrale (taster ili ključ), daljinskim upravljanjem, a u slučaju nestanka struje ručno pomoću kurble. Sva vrata su opremljena sa sigurnosnim dodatcima protiv nasilnog ulaska. Radna temperatura -40 do +60 stepeni. Alu rolo garažna vrata se rade po meri, ugrađujemo ih na unutrašnju ili spoljašnju stranu Vašeg objekta, moguća je i ugradnja između zidova.

rolo vrata
segmentna vrata

Segmentna garažna vrata

Segmentna garažna vrata su sa svojom praktičnošću i kvalitetom , izgledom i dizajnom najbolje rešenje za vašu garažu i najprimenjeniji su tip garažnih vrata na svetu. Segmentna garažna vrata sa svojim sistemom podizanja ( pod plafon), ne zauzimaju prostor i izuzetno su praktična za gabaritna vozila.
Paneli za garažna vrata konstruisani su tako da je prilikom njihovih slaganja prilkom zatvaranja, nemoguće priklještiti prste, a elektro motori ,ako prilikom rada naiđu na bilo kakvu prepreku ,prestaju sa radom, tako da segmentna garažna vrata pružaju viski stepen bezbednosti. Paneli za garažna vrata su debljine 4 cm, i sastavljeni su od čeličnog plastificiranog lima, ispunjenog poliuretanskom termo ispunom, što segmentnim garaznim vratima daje odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.
Kvalitetan okov za garažna vrata, daje vratima bešumnost prilikom otvaranja i zatvaranja, a takođe i do 25 hiljada ciklusa otvaranja bez servisa. Komfor prilikom korišćenja segmentnih garažnih vrata, pruža elektro motor, gde jednim pritiskom na dugme otvarate vrata Vaše garaže , bez potrebe da prilikom parkiranja izlazite iz auta.

Segmentna vrata ALU i PVC stolarija

Komarnici

U ponudi imamo 4 vrste komarnika: fiksni komarnik, komarnik na šarku, rolo komarnik i plise komarnik.
• PVC fiksni komarnik se proizvodi u dve boje, u beloj i sivoj. Postavlja se sa spoljne strane prozora, na sebi ima fiberglass mrežicu koja je otporna na spoljne uticaje.
• AL fiksni komarnik je čvršći u odnosu na PVC komarnik, proizvodi se u četiri standardne boje - bela, braon, siva i smb sa fiberglass mrežom, po želji kupca može da se pravi i u drugim bojama iz Ral karte. Ovaj komarnik se montira na prozor sa spoljne i unutrašnje strane.
• U AL kombinaciji imamo novi proizvod - ugradni AL komarnik. Ovaj komarnik je praktičan za upotrebu i lako se ugrađuje. On se montira između krila i štoka i koristi se samo u 5,6 komornom profilu.
• Komarnik na šarku se koristi na balkonskim ili ulaznim vratima, u standardnoj varijanti ima prečku po sredini zbog ojačanja. Po želji kupca može da se napravi i sa parapetom ili više prečki. U PVC varijanti pravi se u beloj boji a u AL varijanti postoje četiri boje - bela, braon, siva i smb.
• Rolo komarnik se karakteriše jednostavnim namotavanjem mreže ne osovinu, nije potrebno skidanje istog prilikom pranja prozora i u zimskom periodu. Jednostavnim pomeranjem prema gore, mreža se namotava u kutiju koja štiti mrežicu od mraza i mehaničkih oštećenja. Rolo komarnik za prozore pravi se od aluminijumskih plastificiranih elelmenata u beloj, sivoj, smb i braon boji. PVC rolo komarnik se proizvodi samo u beloj boji. Može se montirati na već postojeće prozore kao nadogradnja ili zajedno sa roletnom u istu kutiju.
• Plise komarnici nemaju povratni mehanizam, što ostavlja mogućnost lakog korišćenja i od strane dece, da budu otvoreni u bilo kom položaju. Upravljanje ovim komarnicima može biti horizontalno i vertikalno, a otvaraju se i sa spoljašnje i unutrašnje strane. Mrežica se slaže u paket i otvara se kao harmonika što čini ovaj komarnik praktičnim, jer ne iziskuje dodatni prostor za komarnik prilikom otvaranja i zatvaranja. Mreža je plisirana i napravljena je od kvalitetnog materijala, koji ima visoku propustljivost vazduha i svetlosti. Pri tom se ne oštećuje svakodnevnom upotrebom, otporna je na sve vremenske prilike, UV zrake i koroziju i nije zapaljiva. Ova mrežica je dodatno ojačana nitima velike izdržljivosti, što je čini stabilnijom i otpornijom na jake udare vetra. Mreža je obično sive ili crne boje. Lako se održava i dugog je trajanja.

komarnik
venecijaner

Venecijaneri

Praktično rešenje za prozore , štiti od sunca i usmerava snop svetlosti u pravom smeru. Pomoću okretne palice koja može biti metalna (stari sistem) ili plastična – providna (novi sistem) možete odrediti propuštanje svetlosti.
• Kutija za venecijaner dostupna je u tri boje - bela, siva i čoko dok lamelice, merdevine i kanapi mogu biti u 30-tak raličitih boja.
• Osim što obezbeđuju željeni toplotni i svetlosni komfor, venecijaneri štite i Vašu privatnost od neželjenih pogleda.
• Veoma su jednostavni za korišćenje i održavanje, zbog čega su pogodni bilo za Vaš dom ili poslovni prostor.
• Venecijaneri su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma čiji specijalizovani postupak proizvodnje obezbeđuje postojanost boja i dug vek trajanja.
• Pogodni su kako za prozore tako i za vrata, jer se mogu montirati na bilo koji tip stolarije - metalnu, drvenu ili pvc.

Trakaste zavese

su pravo rešenje za zaštitu prostorija od sunca, a uz to se uklapaju kako u poslovni prostor tako i u prijatnu kućnu atmosferu. Osim sto su elegantne i moderne, trakaste zavese su veoma jednostavne za upotrebu i održavanje. Sastoje se iz niza traka izrađenih od plastificirane antistatične, nezapaljive i antibakterijske tkanine koja ne skuplja prašinu niti zadržava neprijatne mirise.
U ponudi postoje različite kategorije kvaliteta ovog materijala u zavisnosti od njihovih performansi. Trakaste zavese se mogu otvarati jednostrano ili dvostrano, a radijus njihovog okretanja je 180° što budućem korisniku pruža mogućnost da u svakom trenutku postigne željeni nivo osvetljenosti prostorije. Kutija je ovalnog oblika u standardnoj beloj boji, okretanje traka je pomoću lanca a pomeranje se vrši pomoću kanapa. Trakaste zavese su potpuno prilagodljive za bilo koji tip prozora ili vrata, bez obzira na njihovu veličinu i oblik i izrađuju se po meri kupca. Široka paleta dezena i boja koje imamo u ponudi pruža Vam mogućnost da svaki kutak Vašeg doma ili poslovnog prostora pretvorite u prijatnu oazu.

trakaste zavese

Želite da saznate više?

Pozovite nas ili nam postavite pitanje